Rüyada ateş soba görmek

Rüyada ateş soba görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, büyük bir yenilgi alacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine inanılır.

Rüyada ateş soba gördüyseniz:

  • Herşeye hazır olmalısınız.

Rüyada sobada yanan ateş görmek yoksulluktan sonra zengin olmaya, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine tabir olunur.

Rüyada sobada ateş söndürmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada sobadan ateş almak elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına alamet eder.

Rüyada soba ve ateş görmek sevdiklerinden ayrı kalınacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada soba ateşi görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada sobada ateş yakmak nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada soba içinde ateş görmek çok büyük bir acı duyacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine inanılır.

Rüyada sobada ateş yandığını görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments