Rüyada ataması olduğunu görmek

Rüyada ataması olduğunu görmek toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ataması olduğunu gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Rüyada ata binen adam görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına işarettir.

Rüyada çok büyük bir ata binmek hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ataturk ölümünü görmek zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine delalet eder.

Rüyada birinin ata bindiğini görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalettir.

Rüyada bir erkekle ata binmek işsiz kalmaya, adını kirleteceğine yorulur.

Rüyada yağız ata binmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ata binmek ve inmek gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, kalbini kıracağına işarettir.

Rüyada ata binip gezmek kırılan bir kalbin tamir edileceğine, renk ve eğlence geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments