Rüyada olduğunun farkında olmak

Rüyada olduğunun farkında olmak kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, durgunlaşacağına rivayet eder.

Rüyada olduğunun farkında olmak gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızla söyledikleriniz birbirini tutmayabilir.

Rüyada bir insanı farklı görmek sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada saçı farklı renkte görmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, rütbesinin yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada farklı bir ülkeye gitmek şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, beklenmedik kapıların açılmasına delalettir.

Rüyada kendini olduğundan farklı görmek allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, kazancının epey düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saç rengini farklı görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların allah katında kabul göreceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada olduğunun farkında olmak ruhen güzelleşeceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına inanılır.

Rüyada farklı renk çorap giymek büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada farklı insanlar görmek elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments