Rüyada ata bakmak

Rüyada ata bakmak çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, tatsızlık olacağına delalet eder.

Rüyada ata bakmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sosyal yaşamınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda gizli yürütülen çalışmalar yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada ata bakmak yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına alamet eder.

Rüyada çığlık atan görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine işarettir.

Rüyada kırmızı ata bindiğini görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine yorulur.

Rüyada atatürkün yaşadığını görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına rivayet eder.

Rüyada ölü birinin ata bindiğini görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına işarettir.

Rüyada ata iki kişi binmek hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ata bineceğini görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, amacına nail olacağına alamet eder.

Rüyada adım atamamak maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments