Rüyada nine ve dede görmek

Rüyada nine ve dede görmek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, arabasını ve toprağının olacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, ömrünün uzun olacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada nine ve dede gördüyseniz:

  • Bazı konulara onay vermeden önce en ufak detayı dahi atlamamalısınız.

Rüyada ölmüş dede nine görmek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş dede ve ninesini görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine inanılır.

Rüyada dede ve nine görmek duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, sıkıntılarından arınacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş nine ve dedeyi görmek dertlerin ve zorlukların da biteceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada nine ve dede görmek rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına delalettir.

Rüyada yaşlı dede ve nine görmek yaralarına da merhem olacağına, sonradan da çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada dede ve ninesini görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı nine ve dede görmek hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments