Rüyada namazın farzını kılmak

Rüyada namazın farzını kılmak attığı her adımda çok zarar edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada namazın farzını kılmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerle uyumlu bir iletişim içindesiniz.

Rüyada öğle namazının farzını kılmak herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada namazın farzını kılmak hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına işarettir.

Rüyada farz namaz kıldığını görmek aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada akşam namazının farzını kılmak neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatsı namazının farzını kılmak sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, mutlu olacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada ikindi namazının farzını kılmak sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine yorulur.

Rüyada sabah namazının farzını kılmak bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına alamet eder.

Rüyada cuma namazının farzını kılmak kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments