Rüyada mutsuz evlenmek

Rüyada mutsuz evlenmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, makamının sürekli yükseleceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine alamet eder.

Rüyada mutsuz evlenmek gördüyseniz:

  • Bazı öneriler bazı konuların mükemmelleşmesinde rol oynayabilir.

Rüyada evlenmek ama mutsuz olmak istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine yorulur.

Rüyada evlenmek mutsuz olmak elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada mutsuz evlenmek her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mutsuz evlendiğini görmek daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mutsuz damat görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının mutsuz olduğunu görmek çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde mutsuz olmak bir takım sorunlarla karşılaşacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birini mutsuz görmek hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments