Rüyada mutlu görmek

Rüyada mutlu görmek sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, arzuların yerine geleceğine, daha iyi anlaşır olacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, sevgi dolu haberler alınacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına işaret eder.

Rüyada mutlu gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız tarafından da dışlandığınızı veya sizden gizli bazı şeyler çevrildiğini düşünebilirsiniz.

Rüyada mutlu bir haber almak mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada evlenip mutlu olduğunu görmek insanlarla iç içe olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına yorulur.

Rüyada kızını mutlu görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayı mutlu görmek çirkin iftiralara uğrayacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle çok mutlu olmak değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyi mutlu görmek ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, işlerinin ağırlaşacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi mutlu görmek işine dört elle sarılacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evlenip mutlu olmak özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments