Rüyada misafirlere su vermek

Rüyada misafirlere su vermek onunla yaşamını birleştireceğine, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, parasına da para ekleyeceğine, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada misafirlere su vermek gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı akıllıca atmanız gerekiyor.

Rüyada misafire su vermek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada misafire su ikram etmek sevindirici haberler alınacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada misafirlere su vermek amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına alamet eder.

Rüyada misafire terlik vermek hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine delalettir.

Rüyada misafiri öpmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına yorulur.

Rüyada başbakan misafir etmek yeni şeyler deneneceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada beklenmeyen misafir görmek rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada misafir terliği görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments