Rüyada aslanın derisini yüzmek

Rüyada aslanın derisini yüzmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, sonunda maddi zarara gireceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, sağlığının da yerine geleceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine inanılır.

Rüyada aslanın derisini yüzmek gördüyseniz:

  • Bazı olayların dışında kalmanızda fayda var.

Rüyada aslanın derisini yüzmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada aslan derisi yüzmek yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına tabir olunur.

Rüyada aslan derisi görmek başarılarının eksilmeyeceğine, fesat kimselerin çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada derisi yüzülmüş aslan görmek büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada deriyi yüzmek korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına delalet eder.

Rüyada koyun derisi yüzmek kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada canlı hayvan derisi yüzmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin derisini yüzmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments