Rüyada mevsimsiz karpuz görmek

Rüyada mevsimsiz karpuz görmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına delalettir.

Rüyada mevsimsiz karpuz gördüyseniz:

  • Duraklar, karamsarlığa kapılır veya cayarsanız zararlı çıkarsınız.

Rüyada mevsiminde karpuz görmek aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada mevsimsiz karpuz görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine inanılır.

Rüyada mevsimi olmayan karpuz görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada mevsimi dışında karpuz yemek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada mevsimi dışında karpuz görmek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine inanılır.

Rüyada kış mevsiminde karpuz görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine tabir olunur.

Rüyada mevsimsiz karpuz yemek uzun ve hayırlı bir ömre, umutlarına, hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada mevsiminden önce karpuz görmek yanlışlara düşeceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments