Rüyada metresini görmek

Rüyada metresini görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, malının artmasını sağlayacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, çalıştığı yerde amir olacağına delalet etmektedir.

Rüyada metresini gördüyseniz:

  • Gerekli konuşmaları yapmanız, yanlış anlaşılmaları engelleyebilir.

Rüyada metres olmak sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine işaret eder.

Rüyada metresini görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, güzel ve önemli işler yapacağına yorulur.

Rüyada metres görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kocasının metresini görmek buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazancının günden güne çok artacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin metresi olmak büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments