Rüyada merdivene halı sermek

Rüyada merdivene halı sermek çok büyük atılımlar yapacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, işlerinin gerileyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine alamet eder.

Rüyada merdivene halı sermek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde şanslı olmakla beraber karşı cinsi istismar etmeye eğilimli olabilirsiniz.

Rüyada merdivene halı sermek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkona halı sermek güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada camiye halı sermek ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve yeşil halı sermek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine delalettir.

Rüyada eve halı sermek üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına alamet eder.

Rüyada odaya halı sermek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, parasal krizler yaşanacağına delalettir.

Rüyada yere halı sermek yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada temiz halı sermek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments