Rüyada merasim görmek

Rüyada merasim görmek alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada merasim gördüyseniz:

  • Maddi açıdan hassassınız.

Rüyada cenaze merasimi görmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına rivayet eder.

Rüyada nikah merasimi görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada takı merasimi görmek haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına tabir olunur.

Rüyada nişan merasimi görmek yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sünnet merasimi görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada merasim görmek kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine delalettir.

Rüyada düğün merasimi görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada cenaze merasimine katılmak aşkının da kalıcı olacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments