Rüyada mavi topuklu ayakkabı görmek

Rüyada mavi topuklu ayakkabı görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, borcunun çok olacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • Şahsi bilgilerinizi diğerleriyle paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı giymek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, zorluklarını aşacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı görmek sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı almak kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada topuklu mavi ayakkabı görmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı giydiğini görmek kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı topuklu ayakkabı giydiğini görmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada beyaz topuklu ayakkabı almak kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı giymek elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments