Rüyada makarna görmek

Rüyada makarna görmek ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada makarna gördüyseniz:

  • Hayatınızı farklı şekilde yaşamanın yolları üzerine düşünebilirsiniz.

Rüyada tencere makarna görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, hastalığını yenmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil makarna görmek çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, rakiplerini geride bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada pakette makarna görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş makarna yemek kişinin sıkıntıların artacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karışık makarna görmek kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, işlerin bir anda azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada küflü makarna görmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine alamet eder.

Rüyada kurtlanmış makarna görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada makarna hamuru görmek kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments