Rüyada lekeli yorgan görmek

Rüyada lekeli yorgan görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına alamet eder.

Rüyada lekeli yorgan gördüyseniz:

  • İlişkilerin devam edebilmesi, uzlaşma yönünde göstereceğiniz çabaya bağlı olabilir.

Rüyada lekeli yorgan görmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada güneş lekesi görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına delalet eder.

Rüyada kıyafette leke görmek zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine delalettir.

Rüyada etekte leke görmek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine alamet eder.

Rüyada çilek lekesi görmek anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada yüzünde kahverengi lekeler görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğsünde leke görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, programların ve projelerin tutmayacağına işaret eder.

Rüyada başkasının yüzünde lekeler görmek kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments