Rüyada lahana sarması yapmak

Rüyada lahana sarması yapmak sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, iş hayatında değişiklik yapacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada lahana sarması yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bakış açınızı anlayabilmesi zor olabilir.

Rüyada lahana sarması yapmak çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz lahana sarması görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine inanılır.

Rüyada lahana sarması yemek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lahana sarması görmek dilediği gibi harcama yapacağına, imkân sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lahana sarması yediğini görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine işaret eder.

Rüyada lahana sarması pişirmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz lahana sarması yemek sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine inanılır.

Rüyada kara lahana sarması görmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments