Rüyada kuzeye gitmek

Rüyada kuzeye gitmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuzeye gitmek gördüyseniz:

  • Bazı amaçlarınızı, hayallerinizi, beklentilerinizi veya umutlarınızı güçlendirebilecek gelişmeler yüzünü göstermeye başlayabilir.

Rüyada kuzey kutbunda gitmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına delalet eder.

Rüyada kuzey kutbuna gitmek bilgilerle donanacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına inanılır.

Rüyada kuzeye gitmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuzey yönünü görmek herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına delalettir.

Rüyada güneşin kuzeyden doğduğunu görmek sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine yorulur.

Rüyada kuzeye dönüp namaz kılmak malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuzeye doğru namaz kılmak iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada kuzey rüzgarı görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments