Rüyada küs olduğun birini görmek

Rüyada küs olduğun birini görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, kazançlı bir adım atılacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, yüzüne kan geleceğine, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada küs olduğun birini gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gerçeklerle son bir kez mücadele edebilir veya artık daha fazla yorulmayıp her şeyi geride bırakabilirsiniz.

Rüyada küs olduğun birine sarılıp ağlamak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birinin küstüğünü görmek rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine alamet eder.

Rüyada babayla küs olduğunu görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada küs olunan biriyle barıştığını görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine tabir olunur.

Rüyada küs olduğun biriyle barışmak kalbini kıracağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğun arkadaş görmek mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş anneyi küs görmek sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına yorulur.

Rüyada biriyle küs olmak çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments