Rüyada küs olduğun arkadaşını görmek

Rüyada küs olduğun arkadaşını görmek gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, iyi geçiminin de bozulacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada küs olduğun arkadaşını gördüyseniz:

  • Belli iş ya da projelerin tamamlanması ya da belli hedeflere ulaşılması anlamında kendinize güvenebilirsiniz.

Rüyada küs olan arkadaşla barışmak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına rivayet eder.

Rüyada küs arkadaşınla barışmak çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşınla küstüğünü görmek işlerin yoluna gireceğine, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına işarettir.

Rüyada arkadaşınla küs olduğunu görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, endişelerinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada eski küs arkadaş görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada küs olduğunuz arkadaşınızı görmek başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğun arkadaşının ağladığını görmek iyileşeceğine, ferahlayacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşlarıyla küstüğünü görmek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Rabia gülcü

Yaklaşık iki yıl oldu çok samimi bir komsumla kavgalı küsme yasadik artık birbirimizi asla goresimiz yok ruyamda gördüm bizde kalmış sarıldık birşey olmamış gibi rüyamızda baristik