Rüyada küs olduğu biriyle konuşmak

Rüyada küs olduğu biriyle konuşmak kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada küs olduğu biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Bir süredir bir yön belirlemek istediğiniz konularda çözüm yolları bulabileceğiniz ortamlar oluşabilir.

Rüyada küslerle konuşmak neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğu biriyle konuşmak keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine yorulur.

Rüyada küstüğün biriyle konuşmak maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada küs olduğun biriyle konuşmak belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine işarettir.

Rüyada küs olduğu biriyle telefonda konuşmak geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğu arkadaşıyla konuşmak sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine rivayet eder.

Rüyada küs olduğun insanlarla konuşmak iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına işaret eder.

Rüyada küs olduğum kişiyle konuşmak çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments