Rüyada küs arkadaş görmek

Rüyada küs arkadaş görmek içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada küs arkadaş gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizi canlandırabilecek kişi ya da gruplarla tanışabileceğiniz yola girdiniz.

Rüyada küs arkadaşını görmek sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine inanılır.

Rüyada küs olan arkadaşı görmek esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına tabir olunur.

Rüyada küs olduğun arkadaşının ağladığını görmek eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına delalet etmektedir.

Rüyada küs olduğun bir arkadaşla barışmak çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada küs olduğun arkadaşla barışmak tartışmalı durumların sona ereceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğun arkadaşını görmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşınla küstüğünü görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada küs arkadaşınla barışmak hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, rahatının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments