Rüyada kurt köpeğinin saldırısına uğramak

Rüyada kurt köpeğinin saldırısına uğramak çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine delalet eder.

Rüyada kurt köpeğinin saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Gergin ortamlar veya bazı değişiklikler ufak tefek hasar veya yaralanma sebebi olabilir.

Rüyada kurt köpeği saldırısına uğramak tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına delalet eder.

Rüyada kurt köpeğinin saldırısına uğramak kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurt sürüsünün saldırısına uğramak iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına inanılır.

Rüyada kurtların saldırısına uğramak daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına delalet eder.

Rüyada kurdun saldırısına uğramak tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurt saldırısına uğramak aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada siyah köpek saldırısına uğramak çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına işarettir.

Rüyada birçok köpeğin saldırısına uğramak sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments