Rüyada koyu mor renk görmek

Rüyada koyu mor renk görmek iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, yanlış seçimler yapacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, içine kapanacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada koyu mor renk gördüyseniz:

  • Eksik yerleri tamamlamalısınız.

Rüyada koyu mor renk görmek ona dört elle gönülden bağlanacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına yorulur.

Rüyada koyu renk kan görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, işlerinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada koyu renk oje görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada koyu renk gelinlik görmek makbul olmayan işler yapacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyu renk kedi görmek iş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine işaret eder.

Rüyada koyu renkli idrar görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada koyu renk elbise görmek çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada koyu renk görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments