Rüyada koşarak eve gitmek

Rüyada koşarak eve gitmek işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına inanılır.

Rüyada koşarak eve gitmek gördüyseniz:

  • Dikkatle dinlemeli, kendi seçiminizi kendiniz yapmalısınız.

Rüyada koşarak eve gitmek hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, iş hayatında terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada koşarak bir yere gitmek moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koşarak gitmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yere koşarak gitmek hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına işarettir.

Rüyada koşarak işe gitmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, başka alanlara yöneleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koşarak camiye gitmek büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, can sıkıntısının sona ereceğine inanılır.

Rüyada koşarak namaza gitmek birikim yapacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada bilmediği eve gitmek yükseldikçe yükseleceğine, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments