Rüyada koşan ayı görmek

Rüyada koşan ayı görmek geçim derdine gireceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına delalet eder.

Rüyada koşan ayı gördüyseniz:

  • Sizin için ilginç bir fırsat ortaya çıkabilir.

Rüyada koşan ayı görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasını koşarak görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine işarettir.

Rüyada koşarken kaybolmak sorunlarının birken beş olacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada babayı koşarken görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına delalettir.

Rüyada koşan öküz görmek hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada koşan adam görmek sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyi koşarken görmek rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşmandan koşarak kaçmak herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments