Rüyada korkup kaçmak

Rüyada korkup kaçmak kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, hükmünün geçmeyeceğine, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına delalettir.

Rüyada korkup kaçmak gördüyseniz:

  • Seyahatler, ziyaretler veya yaratıcılık gerektiren işlere zaman ayırmalısınız.

Rüyada inekten korkup kaçmak alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, tebrik edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpekten korkup kaçmak sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok korkup kaçmak gönlünün ferahlayacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine delalettir.

Rüyada korkuyla kaçmak günahlarından tövbe etmeye, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine delalet eder.

Rüyada babadan korkup kaçmak işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada korkup birinden kaçmak yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir şeyden korkup kaçmak huzursuzlukların son bulacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına işaret eder.

Rüyada korkup kaçmak söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments