Rüyada komşunun evine girmek

Rüyada komşunun evine girmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, edilen tövbenin allah katında kabul edileceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, kafasının karışacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine tabir olunur.

Rüyada komşunun evine girmek gördüyseniz:

  • Farklı faklı fırsatlar sizi bekliyor, sadece harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada komşunun evine girmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, imkanlarının artacağına işarettir.

Rüyada komşunun evine gizlice girmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine yorulur.

Rüyada komşu evine girmek kırgınlıkların biteceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına delalet eder.

Rüyada komşunun bahçesine girmek haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına inanılır.

Rüyada komşunun evinde düğün görmek kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına işaret eder.

Rüyada komşunun evinde yatmak algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine tabir olunur.

Rüyada komşu evinin yıkıldığını görmek kapanan bütün kapıların açılacağına, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına delalettir.

Rüyada komşunun evini badana yapmak iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments