Rüyada kol ısırmak

Rüyada kol ısırmak yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, keder yaşayacağına, çok iyi şeylere, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine tabir olunur.

Rüyada kol ısırmak gördüyseniz:

  • Kıskanç kişiler tartışma ortamı yaratabilir.

Rüyada kolunu köpek ısırmak şükrederek yaşayacağına, kazancın artacağına tabir olunur.

Rüyada köpeğin kolunu ısırdığını görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine delalettir.

Rüyada kolunu ısırmak bunun da rüya sahibine sorun olacağına, cesaretinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolunu köpek ısırdığını görmek eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada birinin kolunu ısırmak çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına işarettir.

Rüyada kol ısırmak kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, mal ve mülk sahibi olmaya yorulur.

Rüyada dudaktan ısırmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kuşun elini ısırdığını görmek malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments