Rüyada kocanın kendini aldattığını görmek

Rüyada kocanın kendini aldattığını görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, bazı sırların açığa çıkacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada kocanın kendini aldattığını gördüyseniz:

  • İşinizi, gayrimenkullerinizi veya sağlığınızı ilgilendiren konularda önemli bazı gelişmelerle başa çıkmanızı sağlayabilecek, daha önce düşündüklerinizin yerine geçebilecek yeni bir yol ya da yöntemle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kocasını aldatan kadın görmek hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasının aldattığını duymak ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocanın başka kadınla aldattığını görmek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada karısının kocasını aldattığını görmek atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasının başkasıyla aldattığını görmek yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine delalettir.

Rüyada kocanın aldatmasını görmek bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına delalettir.

Rüyada aldatan koca görmek işbirliği içinde olacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının eşini aldattığını görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments