Rüyada kızının kaybolduğunu görmek

Rüyada kızının kaybolduğunu görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, allah’ın lütuflarını bulacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızının kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Zor bir yolculuk yapabilirsiniz.

Rüyada kızının kaybolduğunu görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, el açmayacağına rivayet eder.

Rüyada kendi kızının kaybolduğunu görmek işlerinin toparlanacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye tabir olunur.

Rüyada kızını kaybolduğunu görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde kaybolmak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına işarettir.

Rüyada ayakkabının kaybolduğunu görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına alamet eder.

Rüyada terliğin kaybolduğunu görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada para kaybolduğunu görmek külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Rüyada kardeşinin kaybolduğunu görmek elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments