Rüyada kırmızı gül görmek

Rüyada kırmızı gül görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı gül gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmanız durumunda keyifli aktiviteler söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğine kırmızı gül vermek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, yardımın alınacağına rivayet eder.

Rüyada gül kırmızı görmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kırmızı ve pembe gül görmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada solmuş kırmızı gül görmek işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada toplanmış kırmızı gül görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına işarettir.

Rüyada kırmızı gül koklamak çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı gül yemek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza alamet eder.

Rüyada kırmızı sarı gül görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Semanur

Rüyamda eski gecekondudaydım ve annem kırmızı bir gülü saksıya dikmişti. Bir arkadaşım ile lunaparkta makasa bindik