Rüyada kırlangıç balığı tutmak

Rüyada kırlangıç balığı tutmak bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, yolunun hep açık olacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, elinin de bolluk göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırlangıç balığı tutmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde bir veya birkaç kişiye bazı ikramlarda bulunmanız, onları bir yerlere götürmeniz olasıdır.

Rüyada kırlangıç balığı tutmak ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kırlangıç tutmak elinin de bollaşacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kırlangıç balığı görmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah kırlangıç görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırlangıç öldürmek şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine allah tarafından nasip edileceğine işarettir.

Rüyada kırlangıç yakalamak eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada kırlangıç eti yemek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, allah’ın izni ile çok rahat edileceğine alamet eder.

Rüyada kırlangıçlar görmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments