Rüyada kırık beyaz elbise giymek

Rüyada kırık beyaz elbise giymek tövbelerinin karşılık bulacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, ona şifa olmayacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına rivayet eder.

Rüyada kırık beyaz elbise giymek gördüyseniz:

  • Çünkü, dostlarınızın, söylediklerine kulak vererek onlardan bazı dersler çıkartmanız gerekiyor.

Rüyada kırık beyaz elbise giymek hayırlı bir haber alınacağına, arkasından iyi konuşulacağına alamet eder.

Rüyada kırık beyaz gelinlik giymek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kısa beyaz elbise giymek neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına delalet eder.

Rüyada beyaz ve yeşil elbise giymek çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz elbise giydirmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz renkte elbise giymek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının beyaz elbise giydiğini görmek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı ve beyaz elbise giymek iyi bir aile reisi ve baba olacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments