Rüyada kina gecesini görmek

Rüyada kina gecesini görmek çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, kafasının sakinleşeceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, kısmetin kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kina gecesini gördüyseniz:

  • İşi veya konuyu kaçırmaktan korkup yumuşamayın.

Rüyada kina gecesine gitmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine delalettir.

Rüyada kina gecesi gitmek muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi kina gecesi olduğunu görmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine işarettir.

Rüyada kina gecesini görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, getirisi çok olan işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kin tutmak aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada king kong görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına inanılır.

Rüyada kinali ayak görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına rivayet eder.

Rüyada basina kina yakmak sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments