Rüyada kestane kabağı görmek

Rüyada kestane kabağı görmek başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kestane kabağı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda kendinizi aşabilir, denememiş şeyler denemek, gidilmemiş yollardan gitmek isteyebilirsiniz.

Rüyada kestane kabağı görmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ceviz ve kestane görmek acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kurtlanmış kestane görmek kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada at kestanesi yemek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada at kestanesi görmek ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada kestane topladığını görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına alamet etmektedir.

Rüyada pazardan kestane almak sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına inanılır.

Rüyada topraktan kestane toplamak çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments