Rüyada kendini süslü görmek

Rüyada kendini süslü görmek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, aldığı borçların katbekat artacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye tabir olunur.

Rüyada kendini süslü gördüyseniz:

  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede, ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Rüyada süslü perde görmek büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada süslü mum görmek kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına yorulur.

Rüyada süslü kadın görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine delalet eder.

Rüyada süslü tabak görmek üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına delalet eder.

Rüyada süslü çeşme görmek sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına alamet eder.

Rüyada süslü çanta görmek bedenen de ruhen de şifa bulacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada süslü gelin arabası görmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada süslü yatak örtüsü görmek anne babanın üzüntü duyacağına, elde bulunan imkânların artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments