Rüyada kendini savunmak

Rüyada kendini savunmak eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini savunmak gördüyseniz:

  • Eşiniz veya sevgilinizin yaklaşımları sizi moral olarak çok güçlendirebilir.

Rüyada babasını savunmak işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, mevki makam sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaleyi savunmak sevdiği kişilere kavuşacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına delalet eder.

Rüyada dinini savunmak büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, zor bir durumda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada anneyi savunmak yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini savunmak için adam öldürmek hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini savunmak aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada kendini savunmak etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada kardeşini savunmak aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments