Rüyada kendini samanlıkta görmek

Rüyada kendini samanlıkta görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, ticaret hayatına atılacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, düzenin bozulacağına işarettir.

Rüyada kendini samanlıkta gördüyseniz:

  • Annenizle ya da kızkardeşinizle veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada samanlıkta fare görmek dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Rüyada saman samanlık görmek şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yonca samanı görmek iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saman yüklü kamyon görmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, güzel bir evliliğe delalet eder.

Rüyada sarı saman görmek tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada koyuna saman vermek borç ödemeye, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada balya saman görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada samanlık yakmak umutlarının bitmesine sebep olacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments