Rüyada kendini konuşurken görmek

Rüyada kendini konuşurken görmek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına inanılır.

Rüyada kendini konuşurken gördüyseniz:

  • Parlak fikirlerinizi diğerleriyle paylaşabilirsiniz.

Rüyada ölmüş birini konuşurken görmek fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, çok dikkat çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi hakkında konuşulduğunu görmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğini başkasıyla konuşurken görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyi başkasıyla konuşurken görmek zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, hayatın pahalılaşmasına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu konuşurken görmek hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına işarettir.

Rüyada konuşamayan birini konuşurken görmek sözleri tutulacağına, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni doğmuş bebeği konuşurken görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefonla konuşulduğunu görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments