Rüyada kendini gebe görmek

Rüyada kendini gebe görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini gebe gördüyseniz:

  • Bazı adımlar atılması gerekiyor.

Rüyada gebelik testi almak sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gebe olmak ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin gebe olduğunu öğrenmek aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada gebeyken bebek düşürmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine işaret eder.

Rüyada gebe hayvan görmek kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gebe fare görmek kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına inanılır.

Rüyada gebe haberi almak eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının gebe olduğunu görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments