Rüyada kendini banyo yapmak

Rüyada kendini banyo yapmak huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, daha iyi bir müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına işarettir.

Rüyada kendini banyo yapmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili gireceğiniz birtakım masraflar nedeniyle parasal açıdan sıkıntıya düşebilir, zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada evin ortasında banyo yapmak iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada banyo yapmak için hazırlanmak onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının evinde banyo yapmak rahatsızlık duyulacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada birlikte banyo yapmak dirliğin bozulabileceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada okulda banyo yapmak ilerleyemeyeceğine, zenginlik elde edeceğine inanılır.

Rüyada akarsuda banyo yapmak sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada çamurla banyo yapmak yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, sayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşle banyo yapmak çekilen sıkıntıların son bulacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı allah yolunda harcayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments