Rüyada kendine yalan söylendiğini görmek

Rüyada kendine yalan söylendiğini görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların allah katında kabul göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendine yalan söylendiğini gördüyseniz:

  • Uzaklardan gelen bir haber parasal konulardaki sıkıntılarınızı hafifletebilir.

Rüyada size yalan söylendiğini görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına yorulur.

Rüyada kendine yalan söylendiğini görmek hayırlı gelişmeler yaşayacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada birine söylenmek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına tabir olunur.

Rüyada isminin söylendiğini görmek bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına inanılır.

Rüyada şarkı söylendiğini görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada öleceğinin söylendiğini görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada şarkı söylendiğini duymak bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, itibar edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada adının söylendiğini duymak elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments