Rüyada kendi üzerinde karınca görmek

Rüyada kendi üzerinde karınca görmek iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, hem moral hem de çareler bulacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi üzerinde karınca gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimleriniz cesaretinizi kırmamalı ya da geleceğe gereğinden fazla cesaretle ilerlememelisiniz.

Rüyada bacaklarında karınca görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada sürüyle karınca görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine alamet etmektedir.

Rüyada birçok karınca görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine tabir olunur.

Rüyada bedeninde karınca görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulakta karınca görmek yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine işaret eder.

Rüyada kara karınca görmek uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına işaret eder.

Rüyada ayakkabıda karınca görmek idealist davranacağına, işlerin iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada karınca ve bal görmek sevdiklerinin hep yanında kalacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments