Rüyada kendi dilini yemek

Rüyada kendi dilini yemek toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kendi dilini yemek gördüyseniz:

  • Sırf yardım olsun diye yararsız işlere zaman ayırıyor veya vakit kaybediyor olabilirsiniz.

Rüyada koyun dili yemek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada dil balığı yemek çok mutsuz olacağına, daha güçlü hale geleceğine delalet eder.

Rüyada inek dili yemek çok büyük bir mutluluk duyacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına delalettir.

Rüyada kuzu dili yemek inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dil yemek kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, rızkın genişlemesine alamet eder.

Rüyada hayvan dili yemek belalı insanlara denk geleceğine, borçların gittikçe artacağına işaret etmektedir.

Rüyada dana dili yemek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dil yemek görmek büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments