Rüyada kendi çeyizini sermek

Rüyada kendi çeyizini sermek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, kendi işine kavuşacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, inancından sapacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi çeyizini sermek gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler veren kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada kızının çeyizini sermek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelin çeyizi sermek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına delalettir.

Rüyada kendi çeyizini sermek makamının ve ününün artacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada çeyiz sermek yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, kırılan kalplerin barışacağına işarettir.

Rüyada paspas sermek aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına inanılır.

Rüyada halı kilim sermek doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada yıkanmış çamaşır sermek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların allah’ın izni ile açılacağına, bir yandan cenaze olacağına yorulur.

Rüyada eski halı sermek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments