Rüyada kenan ışığı görmek

Rüyada kenan ışığı görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, özlemelerin son bulacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, gamsız bir hayat süreceğine, türlü musibetlere uğrayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kenan ışığı gördüyseniz:

  • Planlardaki değişiklikler ya da başkalarına bağlı olarak planlarınızı değiştirmek zorunda kalmanız moralinizi bozabilir.

Rüyada gökte ışık görmek ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada renkli ışık görmek yolculuk yaparak bir hayra ermeye, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına delalettir.

Rüyada ışıklı köprü görmek rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine işaret eder.

Rüyada ışık vermek sıkıntılarının daha da artacağına, işlerinin kötüye gideceğine tabir olunur.

Rüyada parlak beyaz ışık görmek yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ışıklı saat görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine delalet eder.

Rüyada ışıkları yanan ev görmek amaçlarına ulaşacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil ve kırmızı ışık görmek sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments