Rüyada arkadaşının hastanede yattığını görmek

Rüyada arkadaşının hastanede yattığını görmek manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının hastanede yattığını gördüyseniz:

  • Siz kadınsanız, ani bir evlenme teklifi alabilirsiniz.

Rüyada arkadaşını hastanede yatarken görmek zor günlerin uzaklaşacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının hastanede yattığını görmek dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada birini hastanede yatarken görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada hastanede yattığını görmek çok iyi şeylere, huzura kavuşacağına inanılır.

Rüyada annenin hastanede yattığını görmek sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine işaret eder.

Rüyada kendini hastanede yatarken görmek allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına inanılır.

Rüyada hastanede yatan hasta görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine işaret eder.

Rüyada birinin hastanede yattığını görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments