Rüyada kedinin etrafında dolaştığını görmek

Rüyada kedinin etrafında dolaştığını görmek başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin etrafında dolaştığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeden veya tepki vermeden önce daha fazla soru sormanız gerekiyor.

Rüyada kedinin etrafında dolaştığını görmek hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada etrafında kediler görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedileri doyurmak işlerin ve düzenin bozulacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine yorulur.

Rüyada kediyi doyurmak kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, varlıklı kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolaşan kedi görmek çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kedi doyurmak hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde kedinin dolaştığını görmek sevinçli bir haber alınacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına işaret eder.

Rüyada evde dolaşan kedi görmek verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments